ДЕН НА ЕУ – МАЛТА

Во рамките на одбележувањето на Денот на Европа 9-ти Мај, оваа година нашето училиште успешно ја претстави државата МАЛТА.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s