СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ

This slideshow requires JavaScript.

Во рамките на одбележувањето на Патрониот празник на училиштето се одиграа спортски натпревари во фудбал помеѓу учениците од 6-то одделение од нашето училиште и О.У Даме Груев и О.У. Тодор Ангелевски.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s