eTwinning School Label 2019-2020

awarded-etwinning-school-label
ОУ Ѓорѓи Сугарев е едно од осумте училишта од земјава што добија еТвининг ознака за училиште (eTwinning School Label), на ниво на ЕУ, за својот успешен ангажман на еТвининг на ниво на училиште.Придобивките од наградата еТвининг ознака за училиште, меѓу другото се тоа што имаат видливост на европско ниво, потоа формираат европска мрежа на водечки еТвининг училишта за инспирирање на идниот развој на eTвининг.

Advertisements